Gratis frakt ved bestilling over 800,-

Hos Linnærla kan du få det du trenger til Grønlandskperlebroderi. Vi har de originale Toho perlene i str 9/0. Dette er de mest vanlige perlene å bruke til mønstrene som lages spesielt for perlebroderi. Man kan også bruk mindre perler som 11/0 perler. Blir etterspørselen grei her, vil vi vurdere å ta inn dette i sortimentet.

Vi har mønstre fra Elises perleatlje, Ila og Hobbygros. Si i fra om du ønsker noe vi ikke har inne, muligheten er stor for at vi kan få tak i det.

Grønlandskperlebroderi består av nål, en god tråd og glassperler ( Toho) og som ekstra tilbehør som du kan brodere på er glass, lysestaker, vaser, isolor klokker, egg, kuler og plast dråper og mye mer.

Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp eller lurer på noe innen dette.

Grønlandskperlebroderi passer til alle. Den grunnleggende teknikken er lett og den brukes på alle de forskjellige mønstrene. Enten om det er duk, klokke eller hjerte. Prinsippene er de samme. Perlene er på vei inn igjen, så om du tror at det bare er bestemødre som holder på med dette tar du feil.

Toho perlene er spesialdesignet for broderi. De har større hull, jevne i størrelsen og de er slipt så tråden ikke skal ryke og gli lettere igjennom. Fargene er mange. Fra vanlige farger til matte, frostet og gjennomsiktige. Med glans og uten.

Toho 9/0 perler. Laget av Linnærla

Toho 9/0 perler. Laget av Linnærla

Toho 9/0 perler. Laget av Linnærla. Har ikke mønster, mulig å få tak i.

Toho 9/0 perler. Laget av Linnærla. Har ikke mønster, mulig å få tak i.

Toho 9/0 perler

Toho 9/0 perler